TT Circuit Assen

Vredestein Super Car Sunday vindt in 2018 wederom twee keer plaats. Pinksterzondag 20 mei is het de beurt aan het TT Circuit van Assen. En in september komt er ook dit jaar een extra editie op het Circuit Zandvoort. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Tijdschema

11:00 – 18:00

Dit is het tijdschema van afgelopen 4 juni. Ruim voor het evenement wordt het tijdschema voor 20 mei 2018 hier geplaatst.

Meerijden in een Ferrari F430

Tijdens dit evenement kun je een ritje maken in een Ferrari F430 op de openbare weg!

Celebrations autoverhuur verzorgt de ritten op deze dag waarbij je 10-12 minuten mag meerijden. De kosten zijn €47,50 per rit en je kunt deze kopen in de online ticketshop. De minimale leeftijd om mee te mogen rijden is 12 jaar. Na aankoop van je deelname ticket(s) kun je een plaats in het tijdschema inplannen via info@celebrations-autoverhuur.nl.

Bedrijvenstraat

Sponsoring en standhuur voor bedrijven

In de bedrijvenstraat kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Tevens bieden veel specialisten hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken.

Via onderstaande link vind je meer informatie over het huren van de grondplaats.

Supercars from the 70’s and 80’s

10:00 – 17:30, Super Car Paddock

Posters van supercars boven je bed. Welke veertiger en vijftiger van nu had vroeger nou niet een poster hangen van een Lamborghini Countach of een Ferrari Testarossa? Een mooie selectie van dit soort testosteron bolides kun je aantreffen op een speciaal paviljoen op de Supercar Paddock.

Exclusieve VIP Tickets

09:00 – 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Super Car Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken. Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar, deze tickets zijn inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. ‘s Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers op gang te komen, BBQ lunch tussen 12.30 en 14.30 en poffertjes in de middag.

Ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Zij hebben dan ook entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de Supercar paddock. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen VIP ticket.

Ruim voor het evenement zal hier verdere informatie voor de dag zelf geplaatst worden.

Hotlap Sessions

Vrij rijden / Track time

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies! Wil jeook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken.

Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-.

Supercar Streetlegal Dragraces

Racen met je eigen auto

Tijdens de Streetlegal Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel!

Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs en een plek op de deelnemerslijst voor het dragracen. Meld via onderstaande balk je auto aan, na goedkeuring kun je je ter plaatse aanmelden voor de dragraces.

Combiticket met Paddock Porsche

09:00 – 18:00, Porsche Paddock

Deze editie van Vredestein Super Car Sunday op het TT Circuit in Assen vindt tegelijk plaats met Paddock Porsche. Elke vierkante meter van het circuitterrein is bezet met mooie bolides. Twee events voor de prijs van 1!

Meld je auto aan voor de paddock

10:00 – 18:00, Supercar Paddock

Tijdens Vredestein Super Car Sunday vind je het summum aan Supercars op de Super Car Paddock. Wil jij ook met jouw supercar op de paddock staan dan kun je daarvoor aanmelden. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je per mail een pdf, dit is het gratis showautoticket.

Locatie

Dit evenement wordt georganiseerd op het TT Circuit Assen. Het adres voor de navigatie is De Haar 9, 9405 TE, Assen.

Er rijden geen bussen naar het TT Circuit. Komt u met het openbaar vervoer, neem dan vanaf het station Assen een taxi naar het TT Circuit. Hierbij enkele telefoonnummers van taxibedrijven. Er kan eventueel taxi gedeeld worden. Vooraf reserveren is belangrijk.

  • Taxi Doorenbos: 0592 – 615000
  • Taxi Kolk: 0592 – 331122
  • Taxi Brink: 0592 – 375111
TT Circuit Assen

Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij naar de website van TT Circuit Assen.

www.ttcircuit.com

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.