Super Car Sunday

Bedrijven & Sponsoring

Vredestein Super Car Sunday is een event, gericht op liefhebbers van Supercars, van Bugatti Veyron tot Porsche 918 en van Aston Martin DB5 tot Lamborghini Aventador. Vredestein Super Car Sunday gaat in 2017 de vierde editie in en is een initiatief van de ervaren evenementenorganistor 402 Automotive in samenwerking met Cars and Business, geleid door Sjoerd van Stokkum. Sjoerd is een echte petrolhead en is bekend van onder meer het tijdschrift Quote en leidt sinds een aantal jaren de succesvolle netwerkorganisatie Cars and Business. In 2018 staat er behalve de Assen editie ook een editie gepland op het Circuitpark Zandvoort.

Eventinfo

Op de paddocks treft u tal van Supercars aan in verschillende themapaviljoen, zoals Best of British, Supercars from the 70’s and 80’s, Superclassics en Super Sportcars. In het Luxury and Lifestyle paviljoen bieden standhouders niet alleen auto-accessoires en automobilia, maar ook luxe producten. Op het circuit is het een komen en gaan van Supercars in verschillende tracktime sessies, uw ogen en oren komen niets te kort!

Profiel bezoekers

Consument met interesse in supercars, lifestyle, design, performance, accessoires, kleding, eten en drinken.

  • Prognose bezoekersaantal: 14.000 – 20.000
  • Leeftijd: 25 tot 65 jaar
  • Geslacht: 65% man, 35% vrouw
  • Herkomst: 40% Randstad, 30 % Noord . 30% Oost en Zuid Nederland
  • Inkomen: modaal / boven modaal

Profiel deelnemers

Fabrikanten, producenten, distributeurs en detailhandelaren van autogerelateerde producten, diensten, lifestyle en design.

Standhuur

Uw bedrijf mag op dit evenement niet ontbreken. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Of het nu gaat om promotie, directe verkoop of branding. Voor Super Car Sunday zijn we selectief als het gaat om standhouders en we maken graag een offerte op maat, afhankelijk van uw product.

Wilt u boeken?

Telefoon: 088-0402402
E-mail: sales@402automotive.com

Eventsponsoring

Sinds 1996 organiseert 402Automotive.com verschillende automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s. En dat schept mogelijkheden voor uw bedrijf!

Als sponsor bent u bij ons partner met gegarandeerd prominente aandacht en merkbeleving! Daarnaast heeft het evenement haar eigen website, mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposuremogelijkheden als sponsor voor uw merk die zeker binnen uw begroting vallen.

We hebben voor u een aantal extra voordelige sponsor pakketten samengesteld. Vanaf € 1.500,- staat u al in het middelpunt van de belangstelling!

Track & Media Pakket

Voor auto-importeurs, autofabrikanten, autodealers bieden we speciale track & media pakketten, waarmee u baantijd reserveert, waar u exclusief met klanten, gasten of personeel kunt rijden op het circuit. Aangevuld met media aandacht op de websites, exposure tijdens het event. Wij hanteren heldere en scherpe tarieven waarmee u uw doelstelling makkelijk kunt bereiken. Naar wens kunnen we een pakket op maat maken.

Wilt u boeken?

Telefoon: 088-0402402
E-mail: sales@402automotive.com

Vredestein
TopGear Magazine
Cars and Business
De Vijverberg Trofee
Oliehandel.nl
Tepper-Efka BV
Meguiar's

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.