Win een fles Carbon Champagne F1 Editie

Team Carbon

Win een fles Carbon Champagne  F1 Editie! 18+

Tijdens Vredestein Supercar Sunday bewonder je de meest exclusieve supercars, hypercars en performance kanonnen op de paddocks en geniet je van volop actie op het circuit tijdens o.a. Tracktime en de spectaculaire Supercar dragraces! Wat dacht je van 3 LaFerrari’s (in het rood, geel en zwart), een 1500pk sterke Bugatti Chiron, 4 Lamborghini SVJ’s (in het geel, blauw, paars en groen), de gelimiteerde McLaren P1 GTR en vele anderen!

Onder de aanwezige bolides zitten een aantal supercars in wrap van de Challenge. Ook zal de Full Carbon Ferrari 812 Superfast van Team Carbon aanwezig zijn! Zij brengen een fles Carbon Champagne F1 Editie mee en jij kan deze winnen! Wat moet je doen? Heel simpel, zorg ervoor dat je jouw tickets online besteld dan maak je kans op de prijs. Wij maken de avond voor het evenement (op 28 september na 23:00 uur) de winnaar bekend en deze kan de fles champagne dan tijdens het evenement bij Team Carbon en de Full Carbon Ferrari 812 Superfast ophalen!

 

update: de winnaar is Tim Stolk uit Leusden

Bestel nu jouw tickets online om nog kans te maken! Heb jij je tickets al online gekocht dan maak je automatisch kans! Let op: leeftijd 18+.

Carbon Champagne F1 Editie Ferrari 812 Superfast Team Carbon

Tickets met korting

Mis het niet. Bestel nu je tickets online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.