Hotlap Sessions

Vrij rijden / Track time

Vrij rijden

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Hotlap sessies! Wil jeook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken.

Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-.

Hoe aanmelden?

Meldt je auto eerst aan via de preselectie, bij goedkeuring ontvang je per mail de goedkeuring met daarbij een pdf. Dit is het ticket voor de auto. Vervolgens kun je een deelnameticket in de online ticketshop bestellen.

Een helm is NIET verplicht en 1 passagier, 14 jaar of ouder, is toegestaan. Het reglement is HIER te downloaden. De vrijwaring is HIER te downloaden. Enige afwijkingen op het hierboven genoemde reglement is dat een helm niet verplicht is, maar wel wordt geadviseerd. En de minimale leeftijd van de passagier is zondag 14 jaar, in tegenstelling tot de in het reglement genoemde 16 jaar.

Neem je deelnameticket, rijbewijs en de ingevulde en ondertekende vrijwaring mee naar het evenement. Hier moet je je ter plaatse melden.

Ter plaatse

Het is verplicht om je ter plaatse te melden. Je krijgt dan de sticker voor de betreffende sessie. Daarnaast is het ook verplicht om ter plaatse een rijdersbriefing te volgen. Zorg dat je bent inschreven voor aanvang van de briefing van je sessie!

  • Let op! Deelname is pas mogelijk na goedkeuring van je auto via het preselectie formulier.
  • De inschrijftijden ter plaatse worden ruim voor het evenement hier geplaatst. Evenals de tijden van de verplichte briefing.

Aanmelden

Ik wil mij aanmelden voor / Register for *

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.