Youngtimer Paddock powered by IAMS!

Met de dikste performance bolides

Youngtimer Paddock powered by IAMS!

IAMS (International Amsterdam Motor Show) is een nieuwe autoshow in de RAI Amsterdam. In 2018 was de eerste editie en dat was een groot succes! In 2019 vindt er opnieuw een IAMS plaats!

Om alvast in de stemming te komen zal één van de IAMS thema’s al tot leven komen tijdens Vredestein Super Car Sunday, zondag 30 september op Circuit Zandvoort. Dat wordt een speciale youngtimer paddock met performance bolides. Ben jij nou zelf in het bezit van een performance bolide zoals bijvoorbeeld een Lancia Delta Integrale, die snelle Ford Sierra Cosworth, Peugeot 205 GTI, Renault 5 Turbo of andere bommetjes, meld je dan nu aan voor het evenement en we zorgen voor een mooie plekje op de paddock! Natuurlijk is een parade op het circuit ook inclusief (optioneel)! De parade is een leuke manier om het circuit te leren kennen, waarbij inhalen verboden is.

Youngtimer paddock powered by IAMS

Tickets met korting

Mis het niet. Bestel nu je tickets online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.