Gerestaureerde Lamborghini Countach 5000 QV aanwezig!

compleet gereviseerd en gerestaureerd

Volledig gerestaureerde Lamborghini Countach 5000 QV aanwezig!

Tijdens Vredestein Super Car Sunday Zandvoort zie je niet alleen de nieuwste bolides, maar ook supercar iconen zoals o.a. de Ferrari F40 en deze Lamborghini Countach 5000 QV! Deze prachtige compleet gereviseerde en gerestaureerde Lamborghini Countach 5000 QV is sinds kort helemaal up and running en kan natuurlijk niet ontbreken op Circuit Zandvoort aanstaande zondag!

In 1998 kwam deze Countach 5000 Quatrovalvole naar Nederland. Deze originele witte in Parijs geleverde Countach (1986) is echter sindsdien niet meer de weg opgegaan en werd twee jaar geleden als barnfind aangetroffen in een Friese schuur. De huidige eigenaar heeft vervolgens twee jaar lang intensief aan deze auto laten werken door de specialisten van Guus van Eijk met advies van de historische Lamborghini afdeling in Bologna. Geen detail van deze met rood interieur uitgevoerde auto werd overgeslagen en motor, bak, koppeling en techniek werden vernieuwd en de gehele carrosserie is tot in de puntjes weer in nieuwstaat gebracht.

Lamborghini Countach 5000 QV supercar evenement 2018 Circuit Zandvoort

Tickets met korting

Mis het niet. Bestel nu je tickets online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.