TopGear Nederland Dragraces

Supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland

Dragracen

Dit jaar worden de dragraces nog spectaculairder. Tijdens de TopGear Nederland Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel!

Je kunt na goedkeuring van je (preselectie)aanmelding deelnemen aan de TopGear Nederland Dragraces. Hier kun je in een veilig en professioneel omgeving het tegen andere deelnemers opnemen. Je hebt geen race auto of sportwagen nodig om deel te nemen, dit is een publieks evenement waarbij de meeste participanten met hun straatlegale supercar deelnemen.

Deelnemen

Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs en een plek op de deelnemerslijst voor het dragracen. Meld via onderstaande balk je auto aan, na goedkeuring kun je je ter plaatse aanmelden voor de dragraces.

 

Hieronder vast een preview:

Aanmelden

Ik wil mij aanmelden voor / Register for *

Datum en event *
20 september 2020 - Circuit Zandvoort

Lukt het niet om afbeeldingen te uploaden? Vul dan wel het formulier in en stuur de afbeeldingen naar info@supercarsunday.nl o.v.v. jouw naam en kenteken.

TT Circuit Assen

Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Circuit Zandvoort.

www.circuitzandvoort.nl 

Locatie

Circuit Zandvoort

Dit evenement wordt georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Het adres is: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.

Vredestein Tyres
TopGear Magazine
Cars and Business
Champagne Carbon
Lamborghini Wines