Tesla Model S Shooting Brake aanwezig!

Maximaal 20 worden er gemaakt.

Tesla Model S Shooting Brake aanwezig!

Zondag 30 september vind je 100en van de meest exclusieve supercars en dikste performance kanonnen op de paddocks en volop in actie op het circuit tijdens Vredestein Super Car Sunday op Circuit Zandvoort! Ook vind je er een wel heel bijzondere Tesla, namelijk de Tesla Model S Shooting Brake. Nederlands ontwerp door Niels van Roij. Komende zondag is ook een deel van het Niels van Roij Design team op Zandvoort aanwezig om hun Tesla gebaseerde coachbuilt Shooting Brake aan het Nederlandse publiek te presenteren! Er worden er maximaal 20 van gemaakt en dit is de eerste.

De Chief Designer Niels van Roij is overgekomen uit Londen en zal tijdens het evenement een deel van de tijd aanwezig zijn om met het publiek te spreken en om zijn handtekening te zetten op de give aways die zij meebrengen. Je vindt de Tesla Model S Shooting Brake op de Vredestein stand! Mis het niet!

Wil je meer zien van Niels van Roij? Je kan hem vinden op INSTAGRAM, op TWITTER en op FACEBOOK!

Tesla Model S Shooting Brake naar Circuit Zandvoort

Tickets met korting

Mis het niet. Bestel nu je tickets online en profiteer van een online voorverkoop korting!

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.