Tracktime

Vrij rijden / Tracktime

Vrij rijden/Tracktime

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Tracktime sessies! Wil jeook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken.

Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-.

Hoe aanmelden?

Meldt je auto eerst aan via de preselectie, bij goedkeuring ontvang je per mail de goedkeuring met daarbij een pdf. Dit is het ticket voor de auto. Vervolgens kun je een deelnameticket in de online ticketshop bestellen.

Een helm is NIET verplicht en 1 passagier, 16 jaar of ouder, is toegestaan. Het reglement (Tracktime Vrijrijden Reglement) en de vrijwaring (Vrijwaringsclausule Circuit & Paddock zijn HIER te downloaden. Enige afwijking op het hierboven genoemde reglement is dat een helm niet verplicht is, maar wel wordt geadviseerd.

Neem je deelnameticket, rijbewijs en de ingevulde en ondertekende vrijwaring mee naar het evenement. Hier moet je je ter plaatse melden.

Ter plaatse

Het is verplicht om je ter plaatse te melden. Je krijgt dan de sticker voor de betreffende sessie. Daarnaast is het ook verplicht om ter plaatse een rijdersbriefing te volgen. Zorg dat je bent inschreven voor aanvang van de briefing van je sessie!

  • Let op! Deelname is pas mogelijk na goedkeuring van je auto via het preselectie formulier.
  • Hieronder vind je de tijden voor inschrijving en briefing

Voor vertrek naar Zandvoort

Klik hier voor het reglement, lees deze goed door en neem mee:

–           ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier

–           geldig rijbewijs

Uitzondering op het reglement is de helmplicht, vanwege het type auto’s is een helm niet verplicht. Het wordt wel aangeraden!

Inschrijving en briefing

Track Time sessie 1
inschrijven tussen 09:00 en 10:00 uur, in het kantoor bij het Total tankstation
verplichte rijdersbriefing is om 10:00 uur
start sessie is om 11:00 uur

Track Time sessie 2
inschrijven tussen 13:00 en 14:30 uur, in het kantoor bij het Total tankstation
verplichte rijdersbriefing is om 15:00 uur
start sessie is om 16:55 uur

Track Time sessie 3
inschrijven tussen 13:00 en 14:30 uur, in het kantoor bij het Total tankstation
verplichte rijdersbriefing is om 15:00 uur
start sessie is om 17:45 uur

Belangrijk!

Zorg dat je bent aangemeld voor aanvang van de verplichte briefings!
Uw auto dient technisch in perfecte staat te zijn! Indien er een technisch mankement geconstateerd wordt, kunt u niet de baan op!

Tijdschema

Bekijk HIER het Tijdschema met tracktime tijden!

Aanmelden

Ik wil mij aanmelden voor / Register for *

Datum en event *
9 juni 2019 - TT Assen29 september - Circuit Zandvoort

Lukt het niet om afbeeldingen te uploaden? Vul dan wel het formulier in en stuur de afbeeldingen naar info@supercarsunday.nl o.v.v. jouw naam en kenteken.

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.