Exclusive VIP Tickets

09:00 – 18:00, VIP Club

Exclusive VIP Tickets!

09:00 – 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Supercar Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken.

Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar. Deze tickets zijn inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. ‘s Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers om op gang te komen, een lunchbuffet en diverse hapjes in de middag.

Ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Zij hebben dan ook entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de Supercar paddock. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen VIP ticket.

VIP parking
Bij een VIP ticket, zit een parkeerticket inbegrepen. Op vertoon van uw VIP ticket krijgt u een parkeerplek toegewezen.
Print daarvoor het VIP ticket uit en leg deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw auto.

Laat uw VIP voucher scannen bij de kassa. Vergeet niet om uw VIP voucher mee te nemen. Deze levert u namelijk in bij de hostess van de VIP unit, u krijgt van haar uw polsbandje.
De VIP unit is de Paddock Club, deze bevindt zich in de ‘Tarzanbocht’ op de paddock waar ook de pitboxen zijn.

exclusive vip tickets vredestein super car sunday
exclusive vip tickets vredestein super car sunday Paddock club

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.