Programma

20 september 2020, Zandvoort

Vredestein Supercar Sunday op Circuit Zandvoort vindt plaats op zondag 20 september 2020. Zoals je gewend bent van Vredestein Supercar Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Houd de updates pagina van deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Programma

20 september 2020, Zandvoort

Vredestein Supercar Sunday op Circuit Zandvoort vindt plaats op zondag 20 september 2020. Zoals je gewend bent van Vredestein Supercar Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Houd de updates pagina van deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Tijdschema

10:00 – 18:00

Het circuit gaat om 9:00 uur open. De eerste sessie start om 10:00 uur. Bekijk het tijdschema voor actuele start en finish tijden en het volledige schema.

Meld je auto aan voor de paddock

9:00 – 18:00, Supercar Paddock

Tijdens Vredestein Supercar Sunday vind je het summum aan Supercars op de Super Car Paddock. Wil jij ook met jouw supercar op de paddock staan dan kun je daarvoor aanmelden. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je per mail een pdf, dit is het gratis showautoticket.

Ferrari F12 TDF Vredestein Supercar Sunday

Supercar rijden (uitverkocht)

Zelf rijden € 150,-

Meerijden € 75,-

Heb je altijd al een echte Supercar willen besturen? Dan is dit je kans! Tijdens Supercar Sunday krijg jij – als echte autoliefhebber – de unieke kans om zelf plaats te nemen achter het stuur van een Supercar en het gaspedaal in te trappen. Ben je nog te jong? Geen probleem, meerijden kan natuurlijk ook.

Supercars

Er is genoeg keuze. Wat dacht je van een Lamborghini Huracan Evo Spyder en de McLaren 600 LT? Houd de site in de gaten voor het actuele aanbod.

Aanmelden

Koop een Entree Ticket én een Supercar Ticket en de organisatie neemt contact met je op voor het afstemmen van de auto en een tijdslot.

Tracktime

Vrij rijden / Tracktime

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Tracktime sessies! Wil jeook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken. Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-.

Exclusieve VIP Tickets (uitverkocht)

09:00 – 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Supercar Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken.

Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar. Deze tickets zijn inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. ‘s Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers om op gang te komen, een lunchbuffet en diverse hapjes in de middag. Ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Zij hebben dan ook entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de Supercar paddock. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen VIP ticket.

Bekijk de VIP lounges

VIP Parking

Bij een VIP ticket, zit een parkeerticket inbegrepen. Op vertoon van uw VIP ticket krijgt u een parkeerplek toegewezen. Print daarvoor het VIP ticket uit en leg deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw auto.

Laat uw VIP voucher scannen bij de kassa. Vergeet niet om uw VIP voucher mee te nemen. Deze levert u namelijk in bij de hostess van de VIP unit, u krijgt van haar uw polsbandje. De VIP unit is de Paddock Club, deze bevindt zich in de ‘Tarzanbocht’ op de paddock waar ook de pitboxen zijn.

Supercars from the 70’s and 80’s

9:00 – 17:30, Super Car Paddock

Posters van supercars boven je bed. Welke veertiger en vijftiger van nu had vroeger nou niet een poster hangen van een Lamborghini Countach of een Ferrari Testarossa? Een mooie selectie van dit soort testosteron bolides kun je aantreffen op een speciaal paviljoen op de Supercar Paddock.

Dragraces

Dragraces

Racen met je eigen auto

Tijdens de Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel! Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs en een plek op de deelnemerslijst voor het dragracen. Meld via onderstaande balk je auto aan, na goedkeuring kun je je ter plaatse aanmelden voor de dragraces.

Tickets met korting

online voorverkoop korting

Bestel je tickets voor Vredestein Supercar Sunday online en profiteer van een voorverkoop korting.

Standhouders

Supercars en lifestyle

In de bedrijvenstraat kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Tevens bieden veel specialisten hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken.

Wat kan je verwachten?

Honderden supercars

Tijdens Vredestein Supercar Sunday Zandvoort vind je honderden van de meest bijzondere supercars en performance kanonnen op de showpaddocks en volop in actie op het circuit! Om alvast in de stemming te komen een preview van wat je kan verwachten!

Registro Abarth Olanda

Registro Abarth Olanda (vervallen)

Abarth Klassiekers

Het Abarth-Register Nederland vertegenwoordigd de eigenaren van een klassieke Abarth en heeft als doel het bijeenbrengen van eigenaren en wagens tijdens races en andere beurzen en bijeenkomsten.

Ben jij in het bezit van een unieke Abarth en wil je meerijden tijdens Supercar Sunday? Meld je dan bij Registro Abarth Olanda via de website www.scorpioneabarthparts.nl of hun Facebook-pagina.

Influencers

Influencers

Joel, Dutch, Sem, Don...
ze zijn er allemaal!

Supercars

Auto's

Van de klassieke Donkervoort tot de unieke McLaren Senna!

Pagani Zonda

Line-Up

Lees wat je allemaal kan zien en doen tijdens het event.

TT Circuit Assen

Het circuit is vanaf 9:00 uur open. Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Circuit Zandvoort.

www.circuitzandvoort.nl 

Locatie

Circuit Zandvoort

Dit evenement wordt georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Het adres is: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Corona Maatregelen

Corona maatregelen

Na maanden in onzekerheid en lang wachten, mogen wij weer voorzichtig evenementen gaan organiseren. Deze kans pakken wij dan ook met beide handen aan. Om dit zo goed en veilig mogelijk te doen, zullen wij alle stappen nemen om ons aan de 'social distance' (1,5 meter afstand) en de door de overheid bekende voorwaarden te houden.

Lees alle voorzorgsmaatregelen

Tickets

Koop je tickets online. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het event.

Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief voor updates, kortingen en interessante aanbiedingen.

Vredestein Tyres
TopGear Magazine
Cars and Business
Champagne Carbon
Lamborghini Wines
Buena Vida Supercar Verhuur