Circuit Zandvoort

Vredestein Super Car Sunday op Circuit Zandvoort vindt plaats op zondag 29 september 2019. Zoals je gewend bent van Vredestein Super Car Sunday zullen de meeste bijzondere exemplaren supercars aanwezig zijn op het circuit. Wederom zal bandenfabrikant Vredestein prominent aanwezig zijn als hoofdsponsor van het evenement. Houd de updates pagina van deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor de mooiste updates.

Tijdschema

09:00 – 18:00

Bekijk hier het tijdschema voor Vredestein Super Car Sunday Zandvoort, zondag 29 september 2019.

Meld je auto aan voor de paddock

10:00 – 18:00, Supercar Paddock

Tijdens Vredestein Super Car Sunday vind je het summum aan Supercars op de Super Car Paddock. Wil jij ook met jouw supercar op de paddock staan dan kun je daarvoor aanmelden. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je per mail een pdf, dit is het gratis showautoticket.

Tracktime

Vrij rijden / Tracktime

De meeste Supercars die te bewonderen zijn op de speciale showpaddock komen ook in actie op het circuit. Geniet van de brullende motoren tijdens de speciale Tracktime sessies! Wil jeook meedoen aan het circuitrijden met je eigen supercar of exclusieve auto, dan kun je je eerst aanmelden via onderstaande link, wanneer je auto goedgekeurd wordt, dan kun je daarna in de ticketshop de circuitsessies boeken. Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-. Dit is de prijs in de online voorverkoop, ter plaatse kost een deelnameticket €45,-.

Exclusieve VIP Tickets

09:00 – 18:00, VIP Club

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met een Exclusive VIP Ticket? Dat kan! Dit is een unieke mogelijkheid om Vredestein Super Car Sunday spectaculair en van heel dichtbij mee te maken.
Er zijn een gelimiteerd aantal VIP tickets beschikbaar. Deze tickets zijn inclusief entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de pitlane en Supercar paddock. ‘s Ochtends een heerlijke kop koffie met wat lekkers om op gang te komen, een lunchbuffet en diverse hapjes in de middag.
Ook voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er een VIP ticket beschikbaar. Zij hebben dan ook entree tot het evenement, gehele dag catering en toegang tot de Supercar paddock. Gezien de leeftijd hebben zij geen toegang tot de pitlane. Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een volwassenen VIP ticket.

VIP parking
Bij een VIP ticket, zit een parkeerticket inbegrepen. Op vertoon van uw VIP ticket krijgt u een parkeerplek toegewezen.
Print daarvoor het VIP ticket uit en leg deze duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw auto.

Laat uw VIP voucher scannen bij de kassa. Vergeet niet om uw VIP voucher mee te nemen. Deze levert u namelijk in bij de hostess van de VIP unit, u krijgt van haar uw polsbandje.
De VIP unit is de Paddock Club, deze bevindt zich in de ‘Tarzanbocht’ op de paddock waar ook de pitboxen zijn.

Supercars from the 70’s and 80’s

10:00 – 17:30, Super Car Paddock

Posters van supercars boven je bed. Welke veertiger en vijftiger van nu had vroeger nou niet een poster hangen van een Lamborghini Countach of een Ferrari Testarossa? Een mooie selectie van dit soort testosteron bolides kun je aantreffen op een speciaal paviljoen op de Supercar Paddock.

TopGear Nederland Dragraces

Racen met je eigen auto

Tijdens de TopGear Nederland Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel! Alles wat je nodig hebt is: een auto, een rijbewijs en een plek op de deelnemerslijst voor het dragracen. Meld via onderstaande balk je auto aan, na goedkeuring kun je je ter plaatse aanmelden voor de dragraces.

Tickets met korting

online voorverkoop korting

Bestel je tickets voor Vredestein Super Car Sunday Zandvoort, zondag 29 september online en profiteer van een voorverkoop korting.

Bedrijvenstraat

Sponsoring en standhuur voor bedrijven

In de bedrijvenstraat kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Tevens bieden veel specialisten hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken. Via onderstaande link vind je meer informatie over het huren van de grondplaats.

Wat kan je verwachten?

Honderden supercars

Tijdens Vredestein Super Car Sunday Zandvoort vind je honderden van de meest bijzondere supercars en performance kanonnen op de showpaddocks en volop in actie op het circuit! Om alvast in de stemming te komen een preview van wat je kan verwachten!

TT Circuit Assen

Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Circuit Zandvoort. www.circuitzandvoort.nl 

Locatie

Circuit Zandvoort

Dit evenement wordt georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Het adres is: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.