FAQ

Raadpleeg de veel gestelde vragen indien je een vraag hebt over het event Supercar Sunday. Staat jouw vraag er niet bij of kan je het antwoord niet vinden? Stuur dan een bericht naar de organisatie via het contactformulier.

Bezoekers

Waar vindt Supercar Sunday in 2020 plaats?

Vredestein Supercar Sunday vindt plaats in Zandvoort op zondag 20 september 2020 op Circuit Zandvoort. Voor de meest recente informatie over bereikbaarheid raadpleeg de website www.circuitzandvoort.nl.

Ik heb een kaartje van IAMS, kan ik deze ook gebruiken?

  • De reeds gekochte IAMS tickets blijven geldig; dit geldt voor entreetickets, VIP-tickets en Supercar tickets
  • Ook tickets gekocht via Tripper en ANWB blijven geldig
  • Wij bieden u tevens de optie om deze tickets in te wisselen op het evenement Supercar Sunday op het F1 Circuit te Zandvoort op 20 september.
  • Alle IAMS tickethouders krijgen een persoonlijk bericht met daarin meer informatie.

Restitutie (terugbetaling) is niet mogelijk.

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Hulphonden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@supercarsunday.nl.

Media

Mag ik het logo van Super Car Sunday gebruiken?

Ja, dat mag. Wel moet je de richtlijnen van de Branding Toolkit navolgen. Je kan de laatste versie van de kit downloaden op de pagina Downloads.

Contactformulier

TT Circuit Assen

Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Circuit Zandvoort.

www.circuitzandvoort.nl 

Locatie

Circuit Zandvoort

Dit evenement wordt georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Het adres is: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.

Vredestein Tyres
TopGear Magazine
Cars and Business
Champagne Carbon
Lamborghini Wines