FAQ

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Hulphonden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.

Waar vindt Super Car Sunday in 2019 plaats?

Vredestein Super Car Sunday vindt ook in 2019 weer plaats in zowel Assen als in Zandvoort. De Assen editie is op zondag 9 juni op het TT Circuit en de Zandvoort editie is op zondag 29 september op Circuit Zandvoort!

Is er een pendelbus naar het TT Circuit Assen?

Ook dit jaar rijdt er een pendelbus tussen het treinstation in Assen en het TT Circuit.

Naar het TT Circuit
De eerste pendelbus vertrekt rond 10:00 uur vanaf het treinstation Assen richting het TT Circuit. Deze pendelbus rijdt tot 12:00 uur heen en weer tussen het treinstation en het TT Circuit.
Rond 12:00 uur zal de laatste pendelbus richting het circuit vertrekken vanaf het station.

Naar het treinstation Assen
In de middag vertrekt de eerste pendelbus rond 16:00 uur vanaf het TT Circuit naar het treinstation Assen. Deze pendelbus rijdt tot 18:00 uur heen en weer tussen het circuit en het station.
Rond 18:00 uur zal de laatste pendelbus richting het treinstation Assen vertrekken vanaf het TT Circuit.

Kaarten voor de pendelbus zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €7,50 (retour). Het is helaas niet mogelijk een enkeltje te kopen.
Alleen dit ticket is geldig voor het gebruik van de pendeldienst. Overige vervoersbewijzen zijn niet geldig op deze dienst.
De pendelbus is herkenbaar aan een A4tje voor het raam met daarop Vredestein Super Car Sunday.

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.