FAQ

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Welke super- en hypercars komen er allemaal?

Op ww.supercarsunday.nl/autos vind je een selectie van de super- en hypercars die op het evenement te bewonderen zijn. De lijst wordt dagelijks aangevuld.

Hoe kom ik aan kaarten?

Kaarten voor de Supercar Sunday zijn online te bestellen, maar ook voldoende beschikbaar bij de kassa’s op het TT Circuit. Om te profiteren van de voorverkoopkorting moet je online bestellen.

Heeft mijn kind ook een toegangskaart nodig?

Voor het evenement hebben kinderen tot 6 jaar geen toegangsbewijs nodig. Zij mogen gratis mee met een betalende volwassene. Kinderen van 6 tot 13 jaar hebben een ‘kind-ticket’nodig. Deze zijn te verkrijgen via de website en aan de kassa’s op het circuit.

Mag ik met mijn ticket ook op de tribunes?

Met de door jouw bestelde ticket heb je toegang tot de paddock, het binnenterrein van het circuit, maar kan je uiteraard ook plaatsnemen op de tribunes.

Hoe en wanneer ontvang ik de door mij bestelde en betaalde paddock tickets?

Wij versturen bestelde en betaalde paddockkaarten als e-ticket per e-mail.

Het lukt mij niet de paddockkaarten te bestellen / tickets?

Problemen met het plaatsen van uw bestelling of het betalen ervan via internet? Neem contact met ons op en beschrijf het probleem zo zorgvuldig mogelijk. Wij lossen het dan voor u op.

Hoe laat gaat het circuit open en wanneer begint het?

Het TT-circuit is vanaf 08.00 uur ’s ochtends geopend. Het programma van Supercar Sunday begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het circuit sluit om 18:00 uur.

Waar kan ik parkeren?

Het circuit is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlakbij de snelweg A28. Parkeren kost € 10,- in de voorverkoop (online) en € 15,- aan de kassa. Voertuigen van deelnemers en gasten met een vooraf toegestuurde parkeerkaart worden naar het parkeerterrein en ‘Welcome Centre’ aan de Tunnelweg geleid.

Kan ik op de paddock parkeren?

Wil je je eigen trots op het evenementterrein parkeren? Voor € 50,- koop je een ticket voor het parkeerterrein in de paddock.

Is het evenement toegankelijk voor mindervaliden?

Het TT Circuit Assen beschikt over twee invalidenplateaus waar bezoekers gebonden aan een rolstoel samen met één begeleider de races kunnen volgen: de Haarbochttribune (bereikbaar via verhard terrein) en de Ossenbroekentribune (bereikbaar via halfverhard terrein). De capaciteit is beperkt. Bezoekers gebonden aan een rolstoel die ook de paddock wensen te bezoeken wordt geadviseerd vooraf een parkeerkaart aan te vragen voor het terrein aan de Tunnelweg. Vanaf daar is zowel het rolstoeltalud aan de Ossebroeken als de paddock, via de autotunnel, goed te bereiken. Deze parkeerkaart wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldige parkeerkaart voor mindervaliden en kan aangevraagd worden door een e-mail te sturen naar: info@supercarsunday.nl.

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Hulphonden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@supercarsunday.nl.