Supercar Circuit Experience

SuperCar Sunday - 9 juni 2024

Het is alweer bijna zover…

Buena Vida staat dit jaar weer op Supercar Sunday! Een zondag vol brullende motoren van de meest opwindende supercars die wij voor jou in petto hebben. Dit jaar kun je niet alleen onze supercars bekijken, maar kun je jouw droomauto ook écht beleven. En hoe doe je dat nou beter dan scheurend op het circuit van Assen? Doe mee met onze Supercar Circuit Experience en voel de adrenaline die je nog nooit gevoeld hebt… Dit wil je niet missen!

 Tijdsblokken

Supercar Circuit Experience

Stap in de wereld van ultieme snelheid en ongeëvenaarde sensaties met onze Supercar Circuit Experience! Bij SuperCar Sunday geloven we dat de ware magie van supercars niet alleen te zien is, maar ook te voelen en te ervaren. Daarom bieden we jou de kans om mee te rijden met enkele van ’s werelds meest begeerde supercars op ons exclusieve circuit.

Voor slechts 150 euro per ticket kun je vijf adembenemende minuten meerijden met een van onze zes iconische auto’s. Kies uit een line-up van droomwagens, waaronder de verbluffende Maserati MC20 Cielo, de bulderende Aventador S, de elegante 488 Spider, de krachtige McLaren 720S, de razendsnelle Lamborghini Huracan Evo en de legendarische Ford GT.

Bij aankomst in de Pitbox van Buena Vida Supercarverhuur, word je verwelkomd in de wereld van luxe en snelheid. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van jouw tijdsblok aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden op het avontuur dat voor je ligt.

Onze Supercar Circuit Experience is toegankelijk voor sensatiezoekers vanaf 8 jaar oud. Echter, let op: zonder een geldig entreeticket voor SuperCar Sunday is deelname niet mogelijk.

Stap in, voel de kracht van de motor, hoor het gebrul van de uitlaat en laat je meevoeren op een rit die je nog lang zal bijblijven. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op het circuit, waar dromen werkelijkheid worden en adrenaline de hoofdrol speelt. Kom bij ons langs en beleef de rush van jouw leven!

Maserati MC20 Cielo

Ferrari 488 Spider

Lamborghini Huracan Evo

Supercar Sunday

Lamborghini Aventador S

Supercar Sunday

McLaren 720S

Supercar Sunday

Ford GT

Dit was Supercar Sunday 2024 ! We willen alle bezoekers, partners en standhouders bedanken voor deze geweldige dag! 

📸 @ronv.revworks 

#scs #supercarsunday #ttassen #ttcircuit #assen
Super Car Sunday TT Circuit Assen, tot straks! 🚗 💨 #ttcircuit #supercarsundayassen #supercars #carspotting #carspotter #carsandbusiness
Laatste kans tot 23:59 uur koop je je tickets voor online prijs. Wees er snel bij!!
Ben jij ook klaar voor Super Car Sunday? 🔥
Haal nog snel je kaarten voordat het te laat is❗️

Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol luxe, snelheid en spektakel. Mis deze unieke kans niet om enkele van de meest exclusieve en krachtige auto’s ter wereld van dichtbij te bewonderen en te ervaren.
MIS HET NIET❗️Morgen gaan we los op TT Circuit Assen. 
SuperCar Sunday: het auto event dat liefhebbers van supercars, hypercars, klassieke en luxe auto’s samenbrengt voor een dag vol rubber, races en snelheid. 💥

Zorg dat je erbij bent om te genieten van heel autogeweld: supercars, hypercars, Modified Cars en nog veeeel meer!
TT Circuit Assen

Supercar Sunday wordt georganiseerd op TT Circuit Assen. Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van TT Circuit Assen.

https://www.ttcircuit.com/

Locatie

TT Circuit Assen

Dit evenement wordt georganiseerd op het TT Circuit Assen. Het adres is: De Haar 9, 9405 TE Assen.

Supercar Sunday

Updates

Wil jij weten wat Supercar Sunday precies is? Bekijk dan alle social updates rondom het event.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor updates, kortingen en interessante aanbiedingen.

Vredestein Tyres
TopGear Magazine
Cars and Business