Supercar Circuit Experience

SuperCar Sunday - 9 juni 2024

Het is alweer bijna zover…

Buena Vida staat dit jaar weer op Supercar Sunday! Een zondag vol brullende motoren van de meest opwindende supercars die wij voor jou in petto hebben. Dit jaar kun je niet alleen onze supercars bekijken, maar kun je jouw droomauto ook écht beleven. En hoe doe je dat nou beter dan scheurend op het circuit van Assen? Doe mee met onze Supercar Circuit Experience en voel de adrenaline die je nog nooit gevoeld hebt… Dit wil je niet missen!

 Tijdsblokken

Supercar Circuit Experience

Stap in de wereld van ultieme snelheid en ongeëvenaarde sensaties met onze Supercar Circuit Experience! Bij SuperCar Sunday geloven we dat de ware magie van supercars niet alleen te zien is, maar ook te voelen en te ervaren. Daarom bieden we jou de kans om mee te rijden met enkele van ’s werelds meest begeerde supercars op ons exclusieve circuit.

Voor slechts 150 euro per ticket kun je vijf adembenemende minuten meerijden met een van onze zes iconische auto’s. Kies uit een line-up van droomwagens, waaronder de verbluffende Maserati MC20 Cielo, de bulderende Aventador S, de elegante 488 Spider, de krachtige McLaren 720S, de razendsnelle Lamborghini Huracan Evo en de legendarische Ford GT.

Bij aankomst in de Pitbox van Buena Vida Supercarverhuur, word je verwelkomd in de wereld van luxe en snelheid. Zorg ervoor dat je 15 minuten voor aanvang van jouw tijdsblok aanwezig bent, zodat je voldoende tijd hebt om je voor te bereiden op het avontuur dat voor je ligt.

Onze Supercar Circuit Experience is toegankelijk voor sensatiezoekers vanaf 8 jaar oud. Echter, let op: zonder een geldig entreeticket voor SuperCar Sunday is deelname niet mogelijk.

Stap in, voel de kracht van de motor, hoor het gebrul van de uitlaat en laat je meevoeren op een rit die je nog lang zal bijblijven. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op het circuit, waar dromen werkelijkheid worden en adrenaline de hoofdrol speelt. Kom bij ons langs en beleef de rush van jouw leven!

Maserati MC20 Cielo

Ferrari 488 Spider

Lamborghini Huracan Evo

Supercar Sunday

Lamborghini Aventador S

Supercar Sunday

McLaren 720S

Supercar Sunday

Ford GT

Een eerbetoon aan de autosport legendes met onze 1300 ETC race.✨
De European Touring Car Challenge is een eerbetoon aan de hoogtijdagen van de autosport voor toerwagens, vooral voor de zogenaamd kleinere voertuigen met een cilinderinhoud tot 1300 cc. Je ziet hier auto’s van merken als Mini, Simca, NSU, Abarth, Hillman en Lada.
Tijdens Supercar Sunday zal deze unieke klasse 2x deelnemen aan een race van 30 minuten.
Een extreem luide vlammenwerper zal zijn opwachting op Assen.🔥
De Lamborghini Aventador SVJ is met een gelimiteerde oplage van 900 stuks al bijzonder. Maar deze welbekende blauwe is voorzien van een Gintani uitlaat en dat maakt hem nog veel extremer.😱
Je gaat hem zien en horen tijdens Supercar Sunday!🔊
De Porsche 911 GT3 RS zal zeker zijn opwachting maken tijdens SCS.
Er zullen meerdere varianten aanwezig zijn (997, 991 en 992), maar de luidste van NL (zonder filters en downpipes) is ook aanwezig!💥
Als je van Porsches houdt, mag je de Porsche Racing Club natuurlijk niet missen!
Als enige raceclub in Nederland, exclusief voor Porsche-racers, neemt de Porsche Club Racing binnen de racewereld een unieke positie in.🔥
We zijn er dan ook trots dat deze club weer vertegenwoordigd is tijdens Supercar Sunday! 🙏
De Lamborghini Revuelto komt naar Supercar Sunday! 🔥
De krachtige opvolger van de Aventador is nog maar net op de markt, maar je gaat hem zien en horen op Assen.

Dit stuk geweld is een 1015 pk sterke supercar met een top van meer dan 350 km/u 💥. 

#SupercarSunday #SCS #SCS2024 #Lamborghini #lamborghinirevuelto
TT Circuit Assen

Supercar Sunday wordt georganiseerd op TT Circuit Assen. Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van TT Circuit Assen.

https://www.ttcircuit.com/

Locatie

TT Circuit Assen

Dit evenement wordt georganiseerd op het TT Circuit Assen. Het adres is: De Haar 9, 9405 TE Assen.

Supercar Sunday

Updates

Wil jij weten wat Supercar Sunday precies is? Bekijk dan alle social updates rondom het event.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief voor updates, kortingen en interessante aanbiedingen.

Vredestein Tyres
TopGear Magazine
Cars and Business