Nieuwsbrief

Meld je aan op de nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en interessante aanbiedingen in je mailbox.

Volg Supercar Sunday ook op YouTube via ons eigen kanaal en dat van DriversDream. Petrolhead Sjoerd van Stokkum heeft zijn oude liefde voor het maken van auto-video’s weer opgepakt en post wekelijks nieuwe filmpjes op het Youtube-kanaal DriversDream. Abonneer jezelf op het kanaal van DriversDream en bekijk altijd laatste video’s en ontvang interessante acties.

  TT Circuit Assen

  Supercar Sunday wordt georganiseerd op Circuit Zandvoort. Voor meer praktische informatie over de locatie en de bereikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Circuit Zandvoort.

  www.circuitzandvoort.nl 

  Locatie

  Circuit Zandvoort

  Dit evenement wordt georganiseerd op het Circuit Zandvoort. Het adres is: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort.

  Corona Maatregelen

  Corona maatregelen

  Na maanden in onzekerheid en lang wachten, mogen wij weer voorzichtig evenementen gaan organiseren. Deze kans pakken wij dan ook met beide handen aan. Om dit zo goed en veilig mogelijk te doen, zullen wij alle stappen nemen om ons aan de 'social distance' (1,5 meter afstand) en de door de overheid bekende voorwaarden te houden.

  Lees alle voorzorgsmaatregelen

  Supercar Sunday

  Video

  Wil jij weten wat Supercar Sunday precies is? Bekijk dan de video van het laatste event.

  Nieuwsbrief

  Meld je aan op de nieuwsbrief voor updates, kortingen en interessante aanbiedingen.

  Vredestein Tyres
  TopGear Magazine
  Cars and Business
  Champagne Carbon
  Lamborghini Wines
  Buena Vida Supercar Verhuur