Updates

Blijf op de hoogte

Joel Beukers met gouden Rolls Royce en Lamborghini aanwezig!

Joel Beukers gaat weer voor goud tijdens Vredestein Super Car Sunday en brengt zowel zijn gouden Lamborghini Huracan als zijn gouden Rolls Royce Phantom mee naar het evenement. Je kan Joel Beukers met zijn gouden bolides vinden op de showpaddock, maar ook vol in actie op het circuit!

Lees meer

Volg ons op social media

Super Car Sunday is natuurlijk ook te volgen via Facebook en Instagram. Op beide kanalen komen regelmatig updates voorbij met wat je kan gaan verwachten op het event, foto’s van de vorige edities en winacties voor gratis entree tickets en meerijden in een supercar!

Lees meer

Supercar Paddock

Tijdens Vredestein Super Car Sunday vind je het summum aan Supercars op de Super Car Paddock. Wil jij ook met jouw supercar op de paddock staan dan kun je daarvoor aanmelden. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je per mail een pdf, dit is het gratis showautoticket.

Lees meer

TopGear Nederland Dragraces

Tijdens de TopGear Nederland Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel!

Lees meer

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.