Updates

Blijf op de hoogte

Supercar icoon Ferrari F40 aanwezig!

Naast de LaFerrari, 812 Superfast, F12 Novitec N-Largo S, 488 Pista, 488 Coupe & Spider + vele andere Ferrari’s is ook de legendarische Ferrari F40 aanwezig tijdens Vredestein Super Car Sunday, zondag 29 september op Circuit Zandvoort!

Lees meer

Exclusive VIP Tickets!

Bestel nu jouw VIP Tickets voor Vredestein Super Car Sunday! Een unieke mogelijkheid om het event spectaculair en van heel dichtbij mee te maken.

Lees meer

Lamborghini Urus aanwezig!

Gevarieerd aanbod Lamborghini’s aanwezig waaronder de Lamborghini Urus tijdens Vredestein Super Car Sunday, zondag 29 september op Circuit Zandvoort

Lees meer

Volg ons op social media

Super Car Sunday is natuurlijk ook te volgen via Facebook en Instagram. Op beide kanalen komen regelmatig updates voorbij met wat je kan gaan verwachten op het event, foto’s van de vorige edities en winacties voor gratis entree tickets en meerijden in een supercar!

Lees meer

Supercar Paddock

Tijdens Vredestein Super Car Sunday vind je het summum aan Supercars op de Super Car Paddock. Wil jij ook met jouw supercar op de paddock staan dan kun je daarvoor aanmelden. Na goedkeuring van je aanmelding ontvang je per mail een pdf, dit is het gratis showautoticket.

Lees meer

TopGear Nederland Dragraces

Tijdens de TopGear Nederland Dragraces zullen verschillende supercars uit o.a. Nederland, België en Duitsland aan de start verschijnen om de strijd met elkaar aan te gaan en zullen garant staan voor spektakel!

Lees meer

Tracktime

Je kunt dan met je eigen auto een sessie van 20 minuten rijden voor slechts €40,-.

Lees meer

Tickets bestellen

Op deze website koop je de (voorverkoop) entreetickets, ter plaatse zijn ook voldoende tickets nog te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. Hoe eerder besteld hoe meer korting.